SÅDAN GØR DU

SÅDAN GØR DU

Restaurering af en slidt overflade (nye overflader beskrives nederst på siden)

Her vil vi vise, hvordan man får en falmet overflade på både, campingvogne, biler og motorcykler til at få glansen tilbage – med en holdbar finish og beskyttelse. Her bruger vi en en bil fra 1995 til at demonstrere på.

A. Begynd med en ren og 100% tør overflade.

B. Vi anbefaler at bruge en kraftig excentersliber (oscillerende bevægelser) på hvilken du sætter en svamp med velcro. Det kan også gøres ved håndkraft, men ligegyldigt hvilket produkt, der bruges vil man aldrig kunne gøre det ligeså pænt og jævnt med håndkraft som med en maskine. Der er mange fabrikater, her en Ridgid excentersliber med en 150 mm svamp.

Der findes også billigere fremragende alternativer, f.eks. fra Bosch, som klarer det perfekt. Et godt og billigt alternativ er en Bosch PEX 400 AE excentersliber til ca. Kr. 800,00

Køb ikke billige polermaskiner – du får det du betaler for !!

C. Kom UltraGlozz® Superpolish på svampen og begynd at polere den falmede overflade. Bliv ved med at polere indtil vædsken forvinder ind i overfladen og en flot blank overflade fremkommer

D. Husk at beskytte gummilister og ru og mat plast.
Man kan bruge UltraGlozz® Superpolish på alle overflader for at opnå en flottere glans og en længerevarende beskyttelse, men IKKE på gummilister, ru plast på f.eks. kofangere m.m..

Her anbefaler vi at bruge enten UltraGlozz® Vinyl  eller UltraGlozz® SuperVinyl først. Ryst dåsen med UltraGlozz® SuperVinyl og påfør det med en svamp med hånden på alle gummilister o.l. før UltraGlozz® Superpolish påføres.

Når bilen er poleret, så tag svampen med UltraGlozz® SuperVinyl og tør lister m.m. af igen.

E. Start med at polere overfladen indtil vædsken er fuldstændig forsvundet fra overfladen og en flot højglans er kommet frem, som det ses på billedet til venstre.

F. Vær nu sikker på at hele overfladen er pæn og glat og alle polishrester er fjernet

G. Riv et stykke svamp af og påfør UltraGlozz® Superpolish på svampen (“D”)

Nu ved du, hvor meget nemmere UltraGlozz® Superpolish er at bruge!

H. Påfør i et jævnt lag på hele overfladen. Lad det tørre til en tåge i omkring 10-20 minuter (eller nok tid til at tørre helt)

I. Tør polishtågen af med en ren, tør og blød klud. Vent 24 timer og … Voila!

Din bil har nu fået den flotteste glans og mest holdbare beskyttelse

17-300x225 (1)18-300x225

Vedligeholdelse af en god (ny) overflade

Her skal du blot følge trin G, H og I